Horsens Golfklub - Senior Section
Golflogony1

Til Horsens Golfklub

Hjælp

golf_player

Vejret - MSN

Vejret - DMI

Vejret - TV2

Norske

Se banen

keyvisual_1
keyvisual_3
keyvisual_2

Beretning 2016

Beretning til generalforsamlingen i Senior Section, onsdag den 26. oktober 2016.

Golfåret 2016 er ved at slutte. Vi mangler kun juleturneringen den 16. november, året har budt på de sædvanlige turneringer, i alt når vi op på 25 turneringer i sommerens løb.

Vi har venskabsklubber med alle dem der er med i fritspilsordningen, på nær Aarhus Golfklub og det er rart, at vi er fri for, at angive vores fritspilsnr., når vi spiller på udebane med dem. Plus Stensballegaard Golfklub. Odder Golfklub vil tage deres venskab op med os, de ønskede, at vi kun spillede hver andet år, det ønskede vi ikke! De tager det på deres generalforsamling her i efteråret.

Vi har også haft god fremmøde af vores medlemmer til turneringerne ca. 70 i gens., dog har der været færre her i efteråret, jeg tror meget af det skylles den megen regn, vi har haft.

Vi har gennemført alle de turneringer, der har været planlagt og det syntes jeg er flot klaret.

Vi har haft 6 venskabsturneringer, de 4 har været hjemme og 2 på udebane. Vinderne blev hjemmebaneklubberne. Vi har vundet de 2 pokaler, vi har med Odder og Skanderborg.

Vi har ingen pokal med Stensballegaard og Himmelbjerget.

Vi har haft 10 sponsorturneringer. Det er 2 mere end i 2015. Vi har fået TWin Byg og Malerfirmaet Unopaint . Det ser også godt ud for 2017, da vi har da fået positivt tilsagn fra alle sponsorer i årets løb.

Jeg håber, I er gode til at benytte vores sponsorer, det skylder vi dem, for at de vil fortsætte som sponsorer hos os.

Tak til sponsorer - en specielt tak til dem her i huset: Graham og Amalienlund Mad.

Der var planlagt 2 ture i sæsonen:

Den 14, 15, og 16. juni tur til Tyskland med 25 deltagere. Tak til Paul Høj for planlægning mv.       Der kunne have været flere med! Jeg var ikke selv med på den.

Den 14, og 15. august til Holstebro Golfklub og Storådalen Golfklub med 53 deltagere. Med overnatning på Nørre Vosborg. Den gamle historiske herregård. Tak til  Mona og Ib, for det store arbejde, der er med, at planlægge disse ture og deltage i dem.

Efter den tilbagemelding vi har fået, var det 2 gode ture, har I bemærkninger til dem, hører vi gerne nærmere, under drøftelsen af beretningen!

Tilmeldingen til Golfbox, er vi ved at være fortrolige med, og ifølge turneringslederne går det fint med det. Der kan stadig tilmeldes pr. telefon, hvis I er kommet for sent og afbud ligeledes den vej.

Vi har budt velkommen til 9 nye medlemmer. Hvor vi har været 118 medlemmer. Det er næsten det samme antal som året før. Det er positivt, at vi kan fastholde medlemstallet. Der er mange tilbud til pensionister. Men spørg nogle I kender, om det var noget for dem, at være medlem her. Vi har i bestyrelsen drøftet, at sende en invitation til golfklubbens medlemmer, som man bruger i andre " klubber i klubben".

Til den nye sæson, kan I som medlemmer være ambassadører for nye medlemmer, og som I ved, fremgår turneringsplanen og kontonr. og fremgangsmåde ved kontingentbetaling på vores hjemmeside:

www.seniorsection.dk

Jeg vil opfordre Jer til at kigge til den, da alle vores nyheder kommer her.

Har I fået ændret telefonnr. eller mailadresse, må I gerne sende dem til vores sekretær.

Bestyrelsen er også på hjemmesiden.

Ture i 2017:

Bestyrelsen foreslår 2 indlandsture den 14-15 juni og 13-14 september.                           Begrundelse: At, der ikke var så mange tilmeldte til Tysklandsturen.

Jeg håber, Rejsepruppen Mona, Ib og Paul vil arbejde videre på dem. Men det er op til den nye bestyrelse! Udlandstur kan så evt. blive hvert andet år, eller i 2018 igen.

Foreningen har en god økonomi. Oda vil senere gennemgå regnskabet. Det er jo ikke meningen, vi skal spare penge op, men have en vis buffer! Så Senior Section kan betale for maden i dag og igen til juleturneringen!

Vintergolfen på par 3 banen, vil komme til at fremgå af vores hjemmeside.

Jeg vil slutte med, at takke bestyrelsen, for et godt samarbejde i årets løb.

En særlig tak til vore weebmaster Ernst Sejrø for at holde styr på turneringsopsætning, hjemmesiden, turneringsplan mv.

Tak til Jer medlemmer, for Jeres gode fremmøde til vore turneringer, og for at møde så talrigt op til generalforsamlingen og bakke den største klub i klubben op, nemlig Senior Section.

Vi ses til juleturneringen den 16. november og næste sæson med start den 29. marts 2017.

Tak til alle!

Jens Sørensen

[Referat 2016] [Beretning 2016]