Horsens Golfklub - Senior Section
Golflogony1

Til Horsens Golfklub

Hjælp

golf_player

Vejret - MSN

Vejret - DMI

Vejret - TV2

Norske

Se banen

keyvisual_1
keyvisual_3
keyvisual_2

Beretning til generalforsamling i Senior Section, onsdag den 23. oktober 2013.

Golfåret er ved at slutte. Vi mangler kun juleturneringen den 13. november.

Året har budt på de sædvanlige turneringer og rigtigt mange af medlemmerne har deltaget i turneringerne. Vi har flere gange været over 80 deltagere, rekorden var vist 92 til sponsor- turneringen med Graham den 1. maj. Vi har ikke fået lavet referat fra de enkelte turneringersom sidste år, det vil vi prøve, at gøre i 2014.

Vi har i år været heldigt med vejret, det har været en rigtig god sommer. Dog har vi en enkelt gang måtte aflyse ugens turnering. Det er vist første gang i mange år.

Vi har haft 6 venskabsturneringer, 1 mere end året før. Vi har fået Stensballe som ny venskabsklub og besøgt dem 22. april. De 3 har været ude og de 3 hjemme.

Vinderne af venskabsturneringer blev som det plejer. Hjemmebanefordelen fornægter sig ikke i golf og pokalerne skiftede igen plads. Vi har ingen pokal med Stensballe og Aarhus Ådal.

Så vi har nu pokalerne med Juelsminde og Hedensted stående på præmiehylden her i Caféen.

Vi har haft 7 sponsorturneringer. Det er 1 færre end i 2012. Vi har mistet AT Biler, de har fået nye ejere, så de slettede alle gamle aftaler. Vi måtte gerne henvende os igen her i efteråret. Det har vi gjort, men endnu er der ingen tilsagn. Vi forsøger, at få en mindst en sponsor mere. Michelin er ikke med som præmier sponsor i 2014, dog med paraplyer og bolde ville de gerne fortsætte.

Hvis nogle af medlemmerne har et godt bud på sponsor, så sig det til bestyrelsen.

Tak til vore sponsorer - specielt tak til dem her fra huset: Graham og Amalienlund Mad.

Der var planlagt 2 ture i sæsonen.

Den 29. og 31. maj blev turen til Nord - Tyskland aflyst pga. af for få tilmeldte.

Vi spillede så i Odder den 29. maj, som en erstatning og deres bane var forbedret meget fra første gang, vi besøgte dem den 8. maj til venskabsturneringen.

Den 4. til den 5. september var vi næsten 50 medlemmer på en tur til Sebber Kloster.En rigtig god tur, med en velkomst, orientering og hjælp fra klubben, som var i højsædet, det kan vi alle lære lidt af. Opholdet på St. Restrup Hovedgård, med dejlig mad og god stemning, i de gamle lokaler var rigtig hyggelig. Tak til Mona for et godt arrangement.

Vi har som noget nyt, været tilmeldt Golfkysten.dk, hvor vinderen i Senior Section sæson 2013, kunne spille med andre vindere fra Mens og Ladies Section, om et ophold for to personer, på El Plantio Golf Resort i Costa Blanca.

Vinderen hos os i Senior Section blev: Tove Høstrup, tillykke til dig og vi håber, du får god oplevelse ud af det!

Med hensyn til tilmeldinger på Golfbox, har I taget rigtig godt imod det, og turneringslederne er glade for systemet, så arbejdet med planlægning af turneringerne ikke tager så lang tid som før. Der er jo stadig muligt, at ringe til turneringslederen, hvis man skulle have glemt det.

Jeg vil anbefale, at man tilmelder sig næste uges turneringsdag, når man kommer hjem fra turneringen, så vidt man kan den pågældende dag!!

Hvis vi har turnering med mad, er det vigtigt, at melde fra, ellers kommer I til at betale alligevel. Klubben skal jo betale for det antal, der er bestilt!

Vi har budt velkommen til 6 nye medlemmer i 2013, hvor vi har været 129 medlemmer.

Det er 8 mindre end i 2012. Vi har ikke i øjeblikket, en øvre grænse for antal medlemmer.

Ved tilmelding til næste sæson, kan foretages ved bankoverførsel (det ser kassereren helst).

I kan se kontonr. og fremgangsmåde på hjemmesiden. (Vi har skiftet bank til Spar Nord).

Ture 2014:

Bestyrelsen arbejder på en tur til Nord-Tyskland i juni måned og en indenlandsk tur i begyndelsen af september måned. Ib og Mona vil under evt. redegøre for status.

Turneringsplanen for 2014 er klar og kan ses på og udskrives fra hjemmesiden.

Vintergolfen på par 3 banen er onsdag kl. 0930. I kan bare møde frem og oprette hold.

Jeg vil slutte med at takke bestyrelsen for et godt samarbejde i årets løb. For den store indsats I har udøvet. Der har været en god opbakning til mig som ny formand og jeg håber, at det kan fortsætte i den nye sæson 2014. Også en stor tak til weebmaster Ernst for hjemmesiden mv.

Medlemmerne har været gode til at møde op, som tidligere omtalt til vore turneringer og give nogle tip og bud på forbedringer. Det er vi glade for i bestyrelsen, vi vil gerne have både ris og ros, når der er anledning til det.

Det er ved medlemmernes opbakning, vi vil gøre et stykke arbejde i bestyrelsen, og får vi positive tilbagemeldinger, gør vi en ekstra indsats.

Jens Sørensen, den 23. oktober 2013

NavUp
[Ref 2013] [Beretning]