Horsens Golfklub - Senior Section
Golflogony1

Til Horsens Golfklub

Hjælp

golf_player

Vejret - MSN

Vejret - DMI

Vejret - TV2

Norske

Se banen

keyvisual_1
keyvisual_3
keyvisual_2

Beretning 2012

Beretning til generalforsamling i Senior Section, onsdag den 24. oktober 2012. 

Golfåret er ved at slutte. Vi mangler kun juleturneringen den 14. november.

Året har budt på de sædvanlige turneringer og rigtig mange af medlemmerne har deltaget i turneringerne. Vi har flere gange været omkring 90 deltager. I kan se et lille referat fra de enkelte turneringer på hjemmesiden – nederst på nyhedssiden ”turneringsafvikling 2012”.
Vi har igen i år været meget heldige med vejret, som Jens stadig står for. Kun et par gange har paraply og regntøj været fremme, selvom det har regnet meget i årets løb.
Vi har haft de sædvanlige 5 venskabsturneringer med 3 ude og 2 hjemme.
Vinderne af venskabsturneringerne blev som det plejer. Hjemme- banefordelen fornægter sig ikke og pokalerne skiftede igen plads. Vi har nu 2 svarende til de 2 hjemmeturneringer nemlig mod Odder og Skanderborg. De 3 andre har vi afleveret.

Vi har haft 8 sponsorturneringer.  Det er 1 færre end i 2011. Vi har mistet Danske Bank. De har ikke råd længere. Vi kan faktisk godt bruge et par sponsere mere. Bestyrelsen vil arbejde på at skaffe et par nye. Har medlemmerne et godt bud – så sig det til bestyrelsen.
Tak til vores sponsorer – specielt til dem her fra huset – Graham og Cafe Golfert.

Der var tilrettelagt 2 ture i sæsonen.
Den 5. og 6. juni spillede vi på Benniksgård og boede på hotel ”Des Norden” lige på den anden side grænsen. Ib Jul havde på glimrende vis arrangeret turen.
Den 2. til 6. september var 35 på tur til Polen med JyskGolf fra Silkeborg. Det var en glimrende tur med spil mandag og onsdag på Amber Baltic Golfbane og overnatning alle dage på hotel Marina. Det hele beliggende på øen Wolin ved Østersøen. En rigtig fin tur.

Så har vi fra sommerferien indført tilmelding via GolfBox og gældende turnering med hcp.regulering hver onsdag - bortset fra venskabs- turneringerne.
Det er jo gået helt fantastisk. Turneringslederne er kommet rigtig hurtig og fint i gang med tilrettelæggelse af turneringen og den efterfølgende opdatering af scoren.
Det eneste problem turneringslederne har, er flere medlemmers for sene tilmelding og flere medlemmers afbud efter fristen mandag kl. 1200. De for sene tilmeldinger skyldes nok begyndervanskeligheder med GolfBox – tilmelding og skal nok rette sig hen ad vejen. Det er værre med afbuddene. Har man meldt sig til - kan man stadig nå at slette sig igen mandag kl. 1158 – hvis vejrudsigten for onsdag er af en sådan karat, at man ikke ønsker at spille.
Afbud tirsdag aften/onsdag morgen bør kun ske på grund af sygdom eller lignende alvorlige forhindringer – ikke på grund af vejret.

Vi har budt velkommen til 22 nye medlemmer i 2012 og til 19 i 2011. Der er altså 41 nye medlemmer bare de sidste 2 år.  Vi nåede op på 137 medlemmer i 2012 og har besluttet, at vi ikke i øjeblikket har nogen øvre begrænsning.
En stor bøn (nærmest et krav) fra kassereren er at kontingentbetalingen skal ske til vores bank ved overførsel. I kan se kontonr. og fremgangsmåde på hjemmesiden.

Ture 2013.
Bestyrelsen arbejder med en tur til nordtyskland i juni og en indenlandsk tur i begyndelsen af september. Jens og Mona vil under evt. redegøre for status.

Turneringsplanen for 2013 er klar og kan ses på og udskrives fra hjemmesiden.
Vi har flyttet vintergolfen på par 3 banen tilbage til onsdag kl. 0930.

Jeg vil slutte min sidste beretning med at takke bestyrelsen for den store indsats ikke bare i årets løb, men i hele den tid, jeg har været med. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer og jeres forgængere. Også en tak til medlemmerne – selvom jeg ind imellem har hørt knap så rosende bemærkninger. En opfordring her på faldrebet skal være. I skal behandle bestyrelsen ordentlig. Det er et stort arbejde, de laver for jer alle.

Jeg har tilbudt bestyrelsen fortsat at passe hjemmeside og lave en del computerarbejde. Så i slipper ikke helt af med mig.

Ernst Sejerøe Nielsen, 24. okt. 2012

[Ref 2012] [Beretning]